Over ons

Centrum voor Kosmische Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van enthousiaste mensen! Het contact met andere levensvormen en energievelden hebben een centrale rol in ons werk. Dat kan zijn op het gebied van healing, creativiteit, channeling, coaching en trainingen.

Ons uitgangspunt is blijheid en enthousiasme! En dat is terug te vinden in wat we individueel en als samenwerkingsverband aanbieden.

Dit alles ten behoeve van de kosmische ontwikkeling van degenen die deelnemen aan onze activiteiten; waarbij wezenlijk contact met jezelf -en anderen- gemakkelijker ontstaat, je jezelf in rust en kalmte leert ervaren en je je innerlijke saboteurs in beeld krijgt. Hierdoor kan oude (energetische) ballast losgelaten worden en emotionele blokkades opgeruimd.

Benieuwd naar ons? Hieronder stellen we ons individueel voor.

Rik Buiting
Rik BuitingHealing, Training, Coaching, Begeleiding
Met passie en betrokkenheid werken aan ontwikkeling, zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Het vinden en uitbouwen van passie, kracht en eigen bewustzijn over de onbegrensde mogelijkheden die we als mens hebben.
Wat een heerlijkheid!

www.rikbuiting.nl
Jantine Hoep
Jantine HoepBewustzijnsverdieping, Lezingen, Channeling
Samen met jou op een dieper niveau, in liefdevolle velden contact maken met diverse bewustzijnsvelden die veel liefde, onvoorwaardelijkheid en compassie in zich dragen. Door onze zelfliefde te laten groeien, zijn we in staat om deze energetische verbindingen te leren waarnemen en ervaren.

www.zelfreflexie.nl
Chamera Chan Jong Chu
Chamera Chan Jong ChuIntuïtieve Healing, Yoga & Meditatie
Mijn gidsen team & ik helpen je hartsverlangen naar de oppervlakte te brengen, zodat meer delen zichtbaar worden en kunnen verankeren in het fysieke, aardse.
Ik kan helpen om jouw licht meer te laten stralen, zodat je bewuster wordt van het unieke Licht dat jij bezit.

www.chamera.nl