Aanbod

Healing, Ervaring & Contact Avond

Ben je geïnteresseerd in contact met buitenaardse entiteiten en energieën? Heb je zelf ervaringen en ben je benieuwd of anderen dat herkennen? Of misschien wil je een avond samenkomen met gelijkgestemden? Op de healing, ervaring en contactavond…

Lees meer
Weekend Leren Channelen

“ Vertrouwen op je Guidance, spreken vanuit je hart…” Dit weekend gaan we aan de slag met het contact maken met jouw Hoger Bewustzijn. Dit doen we vanuit liefde en onvoorwaardelijkheid voor wie jij bent. Het stelt je in staat om…

Lees meer
Basiscursus Kosmisch Healer

De basiscursus kosmisch healer leidt op tot (self)healer. Na afronding van de cursus kun je zelf aan de slag met healing voor jezelf of anderen! In de basiscursus kosmisch healer nemen we je in drie blokken van twee dagen mee door verschillende onderwerpen…

Lees meer
Workshop Kennismaking met Healing

Ben je benieuwd naar healing? Wat het is en hoe het werkt? Heb je weleens gehoord van werken met energie?
In de workshop ‘Kennismaking met Healing’ gaan we op een begrijpelijke manier bezig met de verschillende onderdelen die bij healing horen.

Lees meer

 

Kosmische Ontwikkeling van de Mens

Wie zijn wij als ‘human beings’? Waar komen we van origine vandaan? Deze dag zal bestaan uit een tweetal lezingen waarbij tussendoor geleide meditaties worden aangeboden.
Tijdens de dag wordt vanuit kosmisch perspectief een nieuwe kijk gegeven op deze ontbrekend schakel in onze evolutie.

Lees meer
Healing, Ervaring & Contact Avond

Ben je geïnteresseerd in contact met buitenaardse entiteiten en energieën? Heb je zelf ervaringen en ben je benieuwd of anderen dat herkennen? Of misschien wil je een avond samenkomen met gelijkgestemden.
Op de healing, ervaring en contactavonden van Centrum voor Kosmische Ontwikkeling, zijn we met een groep gelijkgestemden en bouwen we met elkaar een prachtig energetisch veld waarbij mag gebeuren wat nodig is in dat moment. Er kan bijvoorbeeld contact plaatsvinden met buitenaardsen of energetische velden. Er kan healing plaatsvinden of er zijn bijzondere ontmoetingen en uitwisselingen tussen de deelnemers. Op de avonden verhogen we onze frequenties als individu en als groep waardoor er inzichten komen, oude stukken mogen loskomen en/of transformeren en ervaringen worden opgedaan.

Tijdens de avond gaan we gezamenlijk in geleide meditaties, we maken bewuster contact met buitenaardsen en energetische velden en praten met elkaar over de belevenissen. Elke avond is op zichzelf staand. Ben je geïnteresseerd of benieuwd en wordt je blij bij het idee van deze avonden? Meld je aan voor een inspirerende en bijzondere avond met gelijkgestemden!

Voor deze avond wordt er een bijdrage van €15 gevraagd, contant te voldoen op de avond.
Aanmelding kan via een facebook bericht of een mail naar rik@kosmischeontwikkeling.nl
Tot snel!

Workshop Leren Channelen

“ Vertrouwen op je Guidance, spreken vanuit je hart…”
Dit weekend gaan we aan de slag met het contact maken met jouw Hoger Bewustzijn. Dit doen we vanuit liefde en onvoorwaardelijkheid voor wie jij bent. Het stelt je in staat om jouw unieke zijn te erkennen en jouw bijzondere boodschap te delen via ‘channeling’.

Tijdens het channelen kom je in contact met energieën die ons liefdevol ondersteunen tijdens ons proces van bewustwording.
De ervaring leert dat we dan steeds gemakkelijker in ‘synchroniciteitsvelden’ belanden, zodat er kan gebeuren wat er dient te gebeuren voor een ieder, in liefde en respect voor jezelf en voor elkaar. Op deze wijze maken we bewust contact met deze energievelden -en daarbij met onze buitenaardse vrienden- en delen onze waardevolle ervaringen met elkaar. “Spreken vanuit je hart; woorden die worden gedragen door energie van onvoorwaardelijke liefde missen hun uitwerking niet voor degene die zich daar voor open stelt”.

De vrijheid ervaren om in jouw eigen woorden te zeggen wat er gezegd dient te worden, alles omgeven door de intentie dat datgene mag gebeuren wat in overeenstemming is met het Goddelijk plan en de wil van een ieders ‘I AM- presence’. Voel je interesse en/of ervaar je enthousiasme? We verwelkomen je graag.

Kosten van de workshop zijn €175 incl. btw.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met:
jantine@kosmischeontwikkeling.nl

Basiscursus Kosmisch Healer

De basiscursus kosmisch healer leidt op tot (self)healer. Na afronding van de cursus kun je zelf aan de slag met healing voor jezelf of anderen!

In de basiscursus kosmisch healer nemen we je in drie blokken van twee dagen mee door verschillende onderwerpen die alles te maken hebben met jou als wezen van energie en jouw ontwikkeling als mens en healer. Bij elk onderwerp wordt kennis afgewisseld met ervaren en doen! Door zelf ervaringen op te doen leer je het beste.

We leven in een tijd van diepgaande transformatie van zowel de aarde, als van de mensheid als van het gehele universum. We worden ons steeds bewuster dat we een energetisch wezen zijn en dat we dus meer zijn dan het fysieke lichaam dat we hier op aarde bewonen.

Vragen en onderwerpen die langskomen tijdens de cursus.
Wat is healing en hoe werkt het precies? Wat is de energie waarmee je dan werkt? Wat is het hogere zelf en hoe verdiep je het contact met je hogere zelf? Hoe werken verschillende energieën en frequenties en wat kan jij ermee in jouw ontwikkeling als healer? Wat is (self)healing precies? Welke rol speelt healing in jouw ontwikkeling? Wat is channeling en hoe werkt het?
Hoe kun jij nog meer gaan leven vanuit jouw unieke passie terwijl je in verbinding bent met jezelf, je hogere zelf en met alles wat zich bij je aandient? Hoe kun jij als mens nog meer in verbinding staan met andere delen van jezelf en die ook hier op aarde belichamen?
Allemaal vragen en onderwerpen waarmee we aan de slag gaan.

Ben je ook benieuwd hoe jij je kunt ontwikkelen tot healer? Heb je ook behoefte aan meer verbinding tussen jouw hoofd en hart en een verdieping van jouw zijn als kosmisch wezen op de aarde, meld je dan aan voor de Basiscursus Kosmisch Healer!

Tijdens de cursus kunnen gastbegeleiders een onderdeel begeleiden, afhankelijk van hun expertise. Bijvoorbeeld bij het onderwerp channeling kan de hulp worden ingeroepen van een healer met channeling als specialisatie. Op die manier krijgen cursisten een optimaal aanbod van kennis en ervaringen.

De kosten voor de Basiscursus Kosmisch Healer zijn €850. Vooraf aan de start krijg je een factuur via email welke voor aanvang betaald mag worden.
Tijdens de bijeenkomsten is er koffie en thee aanwezig, evenals heerlijke versnaperingen. Lunch mag je zelf meenemen, er is plaats om de lunch gekoeld te bewaren. Mocht je tijdens de cursus behoefte hebben aan extra ondersteuning dan heb je als deelnemer de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van €50 een healing en/of een individuele supervisie sessie bij Rik te reserveren.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met:
rik@kosmischeontwikkeling.nl

Workshop Kennismaking met Healing

Ben je benieuwd naar healing? Wat het is en hoe het werkt? Heb je weleens gehoord van werken met energie ?

In de workshop ‘Kennismaking met Healing’ gaan we bezig met de verschillende onderdelen die bij healing horen. Op een begrijpelijke manier krijg je informatie en wordt je aan de hand meegenomen door middel van oefeningen, stukjes uitleg en ervaringen, waardoor de werking van energie en het positieve effect van healing duidelijk wordt.

Na de workshop heb je kennis en gevoel bij wat healing en self-healing inhoudt. Je hebt praktische handvatten om zelf de eerste stappen te gaan maken met (self) healing.

Tijd: 09:30 – 16:00
Begeleider: Rik Buiting
Kosten: €75 inclusief koffie, thee, versnaperingen en lunch
Locatie: Cardanuslaan 36, 6865HK Doorwerth (Gelderland)
Aanmelden: rik@kosmischeontwikkeling.nl

Deze workshop biedt een uitstekende springplank naar de ‘healing ervaringsdag’ en het opleidingstraject tot healer bij Centrum voor Kosmische Ontwikkeling.

Themadag De kosmische Ontwikkeling van de Mens

Wie zijn wij als ‘human beings’? Waar komen we van origine vandaan? En welke rol spelen we in de kosmische ontwikkeling van de Aarde?

Er wordt steeds meer openlijk gesproken over de rol van niet-aardse beschavingen in onze evolutie.
Welke rol spelen deze beschavingen in ‘ons’ verhaal op aarde? Wat is de invloed die zij hebben onze kosmische ontwikkeling?
En waar evolueert de huidige mens naartoe? Het verhaal van de huidige mens, genaamd Homo Sapiens, begint zo’n 200.00 jaar geleden, toen er via een onverklaarbare ‘missing link’ deze vorm plotseling op onze aarde verscheen.

Tijdens deze dag wordt vanuit een kosmisch perspectief een nieuwe kijk gegeven op deze ontbrekend schakel in onze evolutie. Zo is er contact geweest tussen de primitieve mens en beschavingen die we kennen als de Pleiadiërs en de Anunaki. Zij hebben hun invloed o.a. in ons DNA achtergelaten; en het effect welke zij op het verloop van onze evolutie hebben gehad, blijkt groter dan ze zelf hadden kunnen bedenken…

Deze dag zal bestaan uit een tweetal lezingen (ochtend- en middagdeel) waarbij tussendoor geleide meditaties zullen worden aangeboden.

De meditaties staan in het teken staan van het Mens-ZIJN. Hoe bijzonder het is om te leven op onze planeet, de aarde? De groei die de aarde doormaakt en dat wat gecreëerd wordt; de Nieuwe Aarde. Hierbinnen maken we de verbinding met onze Future-Self, die al leeft op deze Nieuwe Aarde. Glimpen die we opvangen van onze toekomst, om zo op een praktische manier het ‘nieuwe’ al in dit leven, in het NU, te laten gronden.

Locatie: Wakker bewust zijn
Westerweg 14
1815 DE Alkmaar
Tijden: Inloop vanaf 9.30 uur
Start 10.00 Afsluiting 14.30 uur
Kosten: 17,50 euro excl. lunch (zelf meenemen)

Aanmelden via jantine@kosmischeontwikkeling.nl